Juhannusyö


Kuvaus

Auringonlasku juhannuksen aikaan on maaginen ja pysähdyttävä punaisen eri sävyissä...

Tämä koru on tehty sinulle luontoa rakastaen ja ilolla. Korusi kuva on otettu Pielisen ympäristöstä, voimaannuttavasta Pohjois-Karjalan luonnosta.

Korun metalliosat ovat ruostumatonta kirurgin terästä, joten ne eivät aiheuta allergiaa. Korun luonnonjalokivet ovat Ruusukvartsia, sen kerrotaan olevan pyyteettömän rakkauden kivi, joka auttaa tasapainoisemmin antamaan rakkautta ja ottamaan sitä vastaan, lohduttaa surussa sekä auttaa pelkoihin.

Huolehdithan käsityönä tehdystä valokuvakorustasi rakkaudella. Se ei pidä liiasta kastumisesta tai kovasta käsittelystä.

Tuote toimitetaan kaunissa logollamme varustetussa ekologisessa rasiassa. Rasian sisältä löydät ekopaperiin kirjoitettuna tietoa tuotteesta ja voimista, joita luonnonjalokiven kerrotaan tuovan elämääsi.

Huomioithan, että luonnonkivien kuviointi on yksilöllistä ja korusi on tehty käsityönä, ihan samanlaista rannekorua ei ole toista. Helmen koko on n. 8 mm (vaihteluväli +- 1mm), kuvan koko 18mm. Helmet on pujotettu joustolankaan, joten koru on helppo pukea.