Lumimaa


Kuvaus

Kauniissa valkoisessa metsässä on taianomainen tunnelma. Luonto nukkuu ja on aivan hiljaista...

Tämä koru on tehty sinulle luontoa rakastaen ja ilolla. Korusi kuva on otettu Pielisen ympäristöstä, voimaannuttavasta Pohjois-Karjalan luonnosta.

Korun metalliosat ovat ruostumatonta kirurgin terästä, joten ne eivät aiheuta allergiaa. Korun luonnonjalokivet ovat Howliittia, sen kerrotaan olevan rauhoittava kivi, joka vähentää stressiä ja levottomuutta, auttaa ilmaisemaan tunteita ja kannustaa tavoitteiden saavuttamisessa.

Huolehdithan käsityönä tehdystä valokuvakorustasi rakkaudella. Se ei pidä liiasta kastumisesta tai kovasta käsittelystä.

Tuote toimitetaan kaunissa logollamme varustetussa ekologisessa rasiassa. Rasian sisältä löydät ekopaperiin kirjoitettuna tietoa tuotteesta ja voimista, joita luonnonjalokiven kerrotaan tuovan elämääsi.

Huomioithan, että luonnonkivien kuviointi on yksilöllistä ja korusi on tehty käsityönä, ihan samanlaista rannekorua ei ole toista. Helmen koko on n. 8 mm (vaihteluväli +- 1mm), kuvan koko 18 mm. Helmet on pujotettu joustolankaan, joten koru on helppo pukea.